Betal innen 48 timer
Skriv inn ditt registreringsnummer:

BETAL PARKERING

FINN PARKERING

BETAL PARKERING

BETAL PARKERING

VÅRE TJENESTER

UNUM - SKILTGJENNKJENNING

Med Unum skiltgjenkjenning kan vi optimalisere ditt parkeringsområde med tanke på belegg og inntjening som markedets mest konkurransedyktige og innovative leverandør. Systemet passer for både store og små bedrifter samt borettslag og sameier. Som parkerende får man en sømløs og kundevennlig opplevelse

AVGIFTSPARKERING

Dagens avgiftsparkeringer går mer og mer mot innovative og moderne løsninger. P-automat er ofte en sentral del av en avgiftsparkering, men som blir i de fleste tilfeller supplert med APP-betaling og skiltgjennkjenningessystem (les mer om skiltgjenkjenningssystem her (link til unum siden)). Vi har over 10 års erfaring i bransjen og leverer moderne og brukervennlige avgiftsparkeringsløsninger.

EASYGATE

EasyGate er et system som enkelt åpner og lukker bommer og porter for faste registrerte kjøretøy og baserer seg på skiltgjenkjenning. Det er laget enkelt og har ikke mulighet for korttidsparkering med avgift. Fordelen med EasyGate er at det er et enkelt system som passer inn i de fleste budsjett. Det forenkler administrasjon ifm. bomsystem som ofte har tungvinte løsninger som for eksempel GSM(porten ringes via mobiltelefon for åpning av port) eller RFID(kort leses av via adgangskontroll e.l.).

BORETTSLAG & SAMEIER

Borettslag har andre problemstillinger når det kommer til parkeringskontroll enn typisk en butikk eller et kjøpesenter. For borettslag er det viktig at kjøretøy ikke misbruker internveier, at gjesteparkering er forbeholdt gjester og ikke beboere samt å optimalisere gjesteparkering løsningen da parkeringsplasser i borettslag ofte er mangelvare. Vi er godt kjent med alle problemstillingene har gode og innovative løsninger for disse.

PARKERINGSKONTROLL

VestPark har over 10 års erfaring med parkeringskontroll for næringsbygg, borettslag, kjøpesentre, butikker og andre typer parkeringsanlegg. Hos oss får man en funksjonell parkeringskontroll som er skreddersydd behovet til hver enkelt kunde. Vår kundeservice er åpen 24/7 noe som sikrer at man alltid for bistand uansett når det skulle være behov for det.

NÆRINGSEIENDOM

Næringseiendommer krever fleksible systemer for å håndtere alle sine behov. Vi har gode og innovative løsninger for alle problemstillinger være det seg parkeringskontroll, avgiftsparkering med og uten skiltgjenkjenning, gjesteparkering, kundeparkering, fast utleie med og uten bomsystem. Alt er samlet i et system som er utviklet for å håndtere alle problemstillingene i en enkelt portal. Systemet er skybasert og vil gi gårdeiere god oversikt over alle sine anlegg på et sted.

VestPark AS er en totalleverandør av parkeringstjenester i Bergen og Oslo. Selskapet bygger på en forretningsidé som går ut på å tilby fornuftige og funksjonelle parkeringstjenester. Vi har fokus på høy kundeservice og fleksibilitet i vårt arbeid.

NOEN AV VÅRE KUNDER